Posted by on 4 februari 2018

Gisteren, zaterdag 3 februari zijn diverse duikers van Duikbuddy Dordrecht naar de beurs “Duik Vaker” geweest. Alvorens de toch langs de diverse stands te maken hebben werd eerst genoten van een heerlijke bak koffie of Cappuccino. Elke bezoeker werd van harte welkom geheten door de vrouwen van de zee…. Rustig werden alle gangpaden belopen en regelmatig werd gestopt om een praatje te maken bij bekenden zoals IDD, NOB, DAN Europe, Lucky Divers Rotterdam, Duikschool Montroux, Diving World, Emperor Divers Marsa Alam, Kehidupan Anda / Thalassa, Fit2Dive en Waterproof.

Een nieuw jaar, nieuw duikseizoen, dus hebben diverse van ons ook een nieuwe duikstempel laten maken bij “Dive Stamps”.  Vorig jaar… toen was Finclip een mooie en nieuwe ontwikkeling welke zich presenteerde, helaas was er dit jaar niet zo iets revolutionairs.

Na de lunch werd er nog even bij gepraat bij Tracy en Luke van Emperor Divers Marsa Alam en werd nog een kleinigheidje afgegeven voor Tracy en de kapetijn van de Rachel…. “Appekoppen”. Lang werd er niet bij gekletst want ook zij moeten hun toekomstige klanten te woord staan….. tot de volgende keer Emperor!

Ook werd er nog even gestopt bij de Stichting Fit2Dive is een non-profit organisatie. Deze stichting staat voor het bevorderen van gezond en veilig sportduiken. Enkele maanden geleden zijn er meerdere van ons naar een seminar van deze stichting geweest waar diverse onderwerken met betrekking tot duikveiligheid werden besproken.

Bij Duikschool Montroux kwamen de heren nog bekenden tegen en werd daar nog gestopt om ervaringen uit te wisselen. Ook waren er wel contacten in het verleden met deze duikschool, maar nu eindelijk kwam het eens voor sommige tot een daadwerkelijke ontmoeting.

Weer een geslaagde en gezellige beurs dag, bedankt Richard en Willem.

Volgend jaar zullen we waarschijnlijk weer een dag gaan, dus mocht je zin hebben om mee te gaan…. houd de agenda in de gaten.


Zoals elk jaar organizeren wij weer komende januari een duikvakantie naar Egypte. Ben jij geïntreseerd? Meer informatie is te vinden op onze speciale pagina hiervoor. Klik op de volgende link Duikvakantie 2025.

 

 


Kroon Holding


Stelt AED en zuurstof ter beschikking Versluis.nl