Posted by on 1 juli 2017

Ge-updated op 2 juli 2017 om 09:39 pm

Het is inmiddels een jaarlijks terug komend evenement aan het worden voor Kroon Arbozaken en de duikers van Duikbuddy Dordrecht, om tijdens de zwemvierdaagse in zwembad “de Dubbel” in Dubbeldam introductie duiken te verzorgen voor kinderen.

Vorig jaar was de opkomst al gigantisch, maar dit jaar werd vorig jaar eenvoudig overtroffen! Sommige kinderen waren vorig jaar ook geweest en stonden alweer te trappelen om een duikje te maken. Na de benodigde administratieve zaken en het praatje met de ouders konden de kinderen de spullen passen en werd vervolgens uitgelegd wat er ging gebeuren, wat de signalen zijn, etc. Na rustig de trap te zijn af gegaan werden de kinderen ontvangen door de duikers, een klein praatje met benodigde informatie, en weg waren de meeste…. onderwater….. Enthousiast waren ze stuk voor stuk.

Ons team van medewerkers (zowel onder- als boven water) vond het weer een genot om kinderen te ervaren wat duiken is. Leuk om te zien dat ook de kinderen het zo leuk vinden…. daar doen we het toch allemaal voor!

 

 

 

 

 

 

 


Zoals elk jaar organizeren wij weer komende januari een duikvakantie naar Egypte. Ben jij geïntreseerd? Meer informatie is te vinden op onze speciale pagina hiervoor. Klik op de volgende link Duikvakantie 2025.

 

 


Kroon Holding


Stelt AED en zuurstof ter beschikking Versluis.nl