2016

  • Bali: Azië trekt mij toch erg vandaar dat ik nu eens richting Bali ben gegaan. Ook deze vakantie weer een rondreis gemaakt, een combinatie van het eiland bekijken en duiken. In Ubud ben ik begonnen, vandaar uit naar Tulamben om op het beroemde wrak de SS Liberty te duiken, vervolgens naar Rendang (vallei tussen de rijstvelden) en daarna een week duiken in Permuteran.
  • Marsa Alam, Egypte: Omdat er weer niet werd gevlogen op Sharm el Sheikh ben ik wederom terug gegaan naar Marsa Alam om te gaan duiken. Ook deze keer weer gedoken bij Emperor Divers in Port Ghalib.

2015

  • Kreta: Een voor mij ongewone vakantie. Een vast verblijf adres en regelmatig aan het strand hangen. Enkele dagen op pad geweest en Chania, Plakias en het strand van Ithanos. Ook ben ik een dag gaan duiken bij Dive2gether in Plakias, een Nederlands duikcenter…. een aanrader!
  • Sharm el Sheikh, Egypte: Na een jaartje weg te zijn geweest doordat er niet werd gevlogen op Sharm el Sheikh ben ik dit jaar weer gaan duiken bij Red Sea Divers International.

2014

  • Tanzania & Zanzibar: Eindelijk kon ik deze wens van mijn bucket list halen.. op safari! Een week ben ik met een Duits gezelschap door diverse natuurparken gereisd en zijn we dagelijks op safari gegaan. Ngororongoro krater, Serengeti National Park, Lake Manyara National Park en Tarangire National Park hebben we bezocht, waar we o.a. de big five hebben gezien! Daarna in mijn eentje door gereisd naar Zanzibar waar ik een week heb gedoken.
  • Marsa Alam, Egypte: Voor het eerst naar een andere plaats in Egypte om te duiken. Nood gedwongen omdat er geen vliegtuigen vliegen naar Sham El Sheikh.

2013

  • Cuba: 15 dagen lang ben ik met een auto door westelijke en midden gedeelte van Cuba gereisd. In Havana, Pinar del Rio, Playa Larga, Cienfuegos, Trinidad en Cayo Santa Maria heb ik overnacht in Hotels in Playa Larga en Trinidad ben ik bij particulieren verbleven.
  • Sharm el Sheikh, Egypte: Net als de afgelopen vier jaar ben ik weer begin dit jaar afgereisd naar Sharm El Sheikh om een weekje te duiken.

Pages ( 3 of 5 ): « Vorige12 3 45Volgende »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com